..:: ODER FORM ::..

Sila isi order form (wajib isi semua) dan tunggu reply dari pihak kami dalam masa 48 jam dari tempoh mengisi form. Anda boleh membayar lewat dengan memberitahu kami sebab dan boleh cancel jika anda bertukar fikiran (segera). Sila pastikan anda cek SPAM BOX/BOXBE/JUNK MAIL sekiranya tidak mendapat reply order dalam tempoh 36 jam selepas membuat tempahan. Kami hanya menggunakan Pos laju ke Malaysia dan Pos Register ke Luar Negara.
Name:
Email (WAJIB):
Alamat
Poskod
No. Telefon
Code Item yang ingin dibeli:
Nota/alternatif kod:

Click here to put a form like this on your site.

Monday, March 29, 2010

Cara Untuk Oder & Melakukan Pembayaran

Langkah 1: Buat Oder (isi oder form di bahagian atas)
1. Pilihlah produk yang ingin anda beli.
2. E-melkan barangan yang mahu dibeli kepada
tudungcolorful@gmail.com .Sila serta kan Kod product.
3. Saya akan membalas e-mel/sms tersebut menyatakan harga,kos pos dan diskaun jika ada serta no. akaun untuk membuat pembayaran seperti dibawah.

Langkah 2 : Membuat pembayaran
*Kami hanya menerima pembayaran menerusi sistem perbankan Maybank dan CIMB sahaja buat masa ini. Untuk permohonan lain - lain sistem pembayaran, sila hantarkan permohonan anda ke alamat email :tudungcolorful@gmail.com
*Lakukan pembayaran ke salah satu akaun Maybank @ CIMB menggunakan kaedah Online Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:
No akaun akan diberi setelah anda telah membuat keputusan untuk membeli.(rujuk langkah 1)
PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.
ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk di PASTE kan pada email yang ANDA akan hantar kepada kami.
*Bagi pembayaran melalui Cimb Online pastikan anda isikan maklumat penting yang diminta seperti yang ditunjukkan di bawah ini:


Remaks : masukkan kod product.

*Bagi pembayaran melalui Maybank2u,pastikan anda isikan maklumat penting yang diminta seperti yang ditunjukkan di bawah ini:Recipient email : tudungcolorful@gmail.com
Description of transaction: masukkan kod product.

*Untuk pembayaran melalui ATM transfer atau cash deposit sila scan atau snap gambar resit pembayaran anda dengan jelas dan attachkan melalui email anda dan hantarkan kepada:
tudungcolorful@gmail.com

Langkah 3: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)
*Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda selepas pembayaran dilakukan. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

No comments:

Post a Comment